خرجت الفنانة سما المصري عن صمتها بعد وفاة المطرب إسماعيل الليثي، وبدأ الجمهور في إلقاء سبب وفاته على دعاء زوجته عليه، وذلك من خلال مقطع فيديو نشرته عبر حسابها الرسمي على موقع تبادل الصور والفيديوهات إنستجرام.
وقالت سما المصري في هذا المقطع: “حاسة أن الكلام على وفاة إسماعيل الليثي يكون منحدر إلى ما حدث بعد وفاة إبراهيم شيكا، وربنا يخيب ظني، سيبوا اللي مات مات الناس ليه تتكلم عن اللي مات، لو مراته طلعت دعيت عليه كلنا وقت النرفزة بنقول كلام مينفعش يتقال، وممكن تكون دعيت عليه بالغلط وقتها، الله يسامحها أحنا ما دخلناش في نيتها كانت قاصدة ولا ما كنتش قاصدة، فبلاش نقعد نفتح سيرة الميت الكلام ده بيعذب الميت في تربته، الميت خلاص عند ربنا، أدعوا بقى للي عايش ربنا يهديه، ربنا يبعد عنه الشر ويكفينا شره، ما هو ميت خلاص، أنت لما تتكلم عليه أنت استفادت إيه ما هو ميت خلاص، هما اللي بيتعذبوا، متدعوش على بعض لعلها تكون ساعة استجابة، أنا وأنا في السجن دعيت على الناس ولما خرجت ربنا وراني فيهم، والله أحنا مكنش لينا نمسك التليفون، ربنا يرحم الجميع سواء عايش أو ميت".
ملحوظة: مضمون هذا الخبر تم كتابته بواسطة الطريق ولا يعبر عن وجهة نظر مصر اليوم وانما تم نقله بمحتواه كما هو من الطريق ونحن غير مسئولين عن محتوى الخبر والعهدة علي المصدر السابق ذكرة.
